Om MBRK

Møllebakkens Rideklub er en moderne og velfungerende klub med masser af hesteglæde, dygtige undervisere og flotte faciliteter. Vi sætter en ære i at være en klub med plads til alle, og vi har derfor aktiviteter for både begyndere, øvede og elite. For os handler klublivet i høj grad om at skabe gode rammer for vores medlemmer, både til at indfri deres sportslige mål, men også til at opbygge gode kammeratskaber i stalden, på ridebanen og ude på stævnepladserne. For vores medlemmer skal samværet med hestene og hinanden være fyldt med gode oplevelser, og vi gør som klub og bestyrelse vores ypperste for at dette sker.

I løbet af året har vi en række foreningsaktiviteter, blandt andet fastelavn, sommerfest og ridelejr. Vi afholder desuden flere stævner i både spring og dressur på E, D og C plan. Her på hjemmesiden kan du altid se vores gældende aktivitetsplan under fanen ”Medlem”.

Vi er hjemklub for en stor og velfungerende elevskole, drevet af Mie Thysbjerg, hvor der både er mulighed for almindelig rideskoleridning og halvparter. Vi har pt 1 springunderviser på stedet, Torben Hansen, og det er muligt at få dressurundervisning af Joan Jensen eller Mie Thysbjerg Nordentoft.

Vi holder til på Thysbjerg Ridecenter ved Vemmelev, hvor vi råder over et stort sammenhængende ridehus med to 20×60 fiberbaner, en udendørs springbane på 70×85 og 3 udendørs 20×60 dressurbaner. Vi bor lige op til Bakkely Skov, hvor er gode ridestier, og blot 500 meter fra motorvejsafkørsel 41.