Medlem / Klubmesterskab

Klubmesterskab

For at kunne ride klubmesterskab i MBRK skal man være medlem af MBRK, have startet alle stævner for MBRK hele året (gældende fra Klubmesterskab til Klubmesterskab), i det omfang, hvor det er muligt. Start for anden klub skal være godkendt af bestyrelsen (Her tænkes f.eks i forbindelse med deltagelse af holdcup osv, hvor det ikke er muligt at starte for MBRK).

Man må ikke starte klubmesterskab i andre klubber.

Klubmesterskaberne afvikles kun ved minimum 5 startende i den enkelte afdeling.

 

 

Dressur:
 
Der afvikles ét mesterskab for pony kat 1-2-3 og ét for hest
Klubmesterskab kan rides i alle L-klasser
Ekvipagen rider et valgfrit program i den sværhedsgrad, hvor man har redet sin højeste klasse igennem året. (LD og LC programmer tæller i denne sammenhæng som 2 forskellige sværhedsgrader)
 

Vinder af klubmesterskabet er ekvipagen med højeste %. Er der ligeplacerede, så er det ekvipagen der rider højeste sv.grad som vinder.

 

Rideskolemesterskab (dressur):

Rideskoleryttere kan vælge mellem følgende programmer: LD1-LD2-LC1. Klassen afvikles som en procentklasse. Rideskoleryttere må ride med chambon i LD programmerne. Ved ligeplacerede er det ekvipagen der rider det sværeste program der er vinderen.

 

Spring:

Der afvikles ét klubmeskab for hest og ét for ponyer (samlet kat 1,2 og 3)

Mesterskaberne afvikles i højderne LF-LA, metode S2. Der vil ikke blive indsat kombinationer.

Startberettigede er ekvipager der ikke har været placeret med 0 fejl i sværhedsgraden højere end den meldte. Dette gælder i indeværende år samt de 2 forgående år. 

Møllebakkens Rideklub | Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev - Denmark | mbrk.rideklub@gmail.com